Актуално / Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО”


Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО” Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО” Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО” Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО” Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО” Пролетен концерт на ВГТП ”ЕХО”

 

Пролетна вечер с вокална група “Ехо“ и приятели

 

На 21 март 2014 г. на сцената на Военен клуб Казанлък се изявиха няколо вокални групи и индивидуални изпълнители.

След встъпителните думи на Маргарита Дохчева – водещ на вечерта посветена на пролетта и любовта, концерта започна с изпълненията на огранизаторите на мероприятието вокална група „Ехо“ с ръководител Валентин Узунов. Последваха изпълненията на ВГ „Севтополис“ при НЧ „Искра-1860“ с ръководител Дечко Бакоев и на Вокална формация „Хармония“ към Клуб на пенсионера гр. Казанлък. След дуетните изпълнения на студентите от Пловдивския университет Васил Узунов и неговата колежка и приятелка Петя публиката беше поздравена със солови изпълнения на родопска народна песен и стара градска песен като тяхните изпълнители се отзоваха на призива на водещата: „микрофонът е ваш“. Петко Вълчев добави към своето изпълнение и малко поезия със стихотворението „Приятели“.

За втори път на сцената излязоха изпълнителите от ВГ „Севтополис“, които изпяха хумористични песни последвани от бурните аплодисменти на публиката изпълнила почти всички места в голямата зала на Военния клуб. След това се появиха на сцената и закъснелите старозагорски певци от ВГ „Възраждане“ при НЧ „Георги Бакалов“ гр.Стара Загора с ръководител Румен Павлов. Последните изпълниха китка от популярни туристически песни, като много хора от залата пееха заедно с тях. Последваха и други красиви песни поднесени от старозагорци, които многобройната публика аплодира сърцато.

В края на концерта на сцената отново беше Вокална група „Ехо“ представяйки едни от най-веселите и атрактивни песни от репертоата си. Публиката ги посрещна и изпрати с овации и желание за още песни, а накрая всичко завърши с изпълнението от сцената и в залата на „Многая лета“ и пожелание за нови срещи.

                                                                                         Маргарита Дохчева